STH Automatsering vereenvoudigd gebruikersbeheer met de Identity & Acces Management oplossing voor Managed Service Providers van Ydentic. Het beheren van gebruikers, groepen, toewijzen van licenties en toegang tot applicaties wordt vanaf nu gedaan vanuit één portaal. Met de selfservice mogelijkheid voor gebruikers stelt STH haar klanten in staat om zelf toegang te regelen tot IT-zaken of medewerkers eenvoudig te on- en offboarden.

Totstandkoming van de samenwerking

Vanaf de start bij de eerste gesprekken is er veel enthousiasme bij het team van STH Automatisering over de mogelijkheden van Ydentic. De eerste kennismaking verliep via Microsoft Teams door de huidige omstandigheden. Na de kennismaking en demonstratie van het Ydentic Platform is er door STH Automatisering goed nagedacht over een plan van implementatie. Met een klantcase wordt er een eerste begin gemaakt waarna de Online Werkplek gebruikers worden aangesloten. Op 20 april j.l. is er officieel tekenmoment geweest.

STH
Foto tekenmoment links Koos Thierry oprichter STH en rechts Jorn Wittendorp oprichter Ydentic.

Schaalbaarheid Online Werkplek gebruikers

STH Automatisering heeft de ambitie om flink te gaan groeien met de Online Werkplek gebruikers. In een tijd waar veel vraag is naar ‘Cloud’ en diensten per gebruiker per maand. Met dit unieke concept van STH Automatisering in combinatie met Ydentic wordt er veel tijd bespaard voor de dagelijks veel voorkomende taken. Daarnaast kan de toekomstige groei met het huidige team worden voortgezet.

Over STH Automatisering

STH Automatsering uit Nijkerk is een jong en dynamisch bedrijf, dat gespecialiseerd is in ICT, telefonie en databeheer. Onder leiding van Christiaan Bos en Koos Thierry is STH van kleine eenmanszaak uitgegroeid tot een professionele organisatie met meerdere vakbekwame en gedreven ICT-Professionals in dienst. STH staat voor ‘klantgerichtheid’, en optimaal netwerkbeheer.

Meer informatie: www.sth.nl of www.ydentic.com

Met vragen over dit persbericht of over de bedrijven Ydentic en STH, neem je contact op met Micha Bos.

STH Automatisering
www.sth.nl
Hendrikus Dokter – h.dokter@sth.nl

Ydentic
www.ydentic.com

Micha Bos – micha@ydentic.com

Share This